Beste bensinkort

Norske sjåfører har litt ulike alternativer når det kommer til kredittkort som gir rabatt på gass. Det første er Shell MasterCard, som gir kortinnehavere fire prosent rabatt på bensinkjøp gjort på Shell-stasjoner. Et annet alternativ er Statoil MasterCard, som gir tre prosent rabatt på gasskjøp på Statoil-stasjoner.

Man counting money. Cash payday loan concept.

Til slutt gir Circle K Visa-kortet to prosent rabatt på alle bensinkjøp, uavhengig av stasjon. Drivere kan sammenligne disse kortene for å finne det beste alternativet for deres behov. Når du velger et kredittkort, er det viktig å vurdere faktorer som rentesatsen, kredittgrensen og belønningsprogrammet. Ved å velge riktig kredittkort nøye, kan sjåførene spare penger på gasskostnadene mens de også nyter de andre fordelene som kredittkort tilbyr.

Økende drivstoffpriser

Med gassprisene på vei opp, er det viktigere enn noen gang å bruke et kredittkort som gir deg best valuta for pengene. Når det gjelder gass i Norge er det noen få kredittkort som skiller seg ut fra resten.

Det første er Shell Card, som gir 5 % rabatt på drivstoffkjøp gjort på Shell-stasjoner. Hvis du er ute etter et mer generelt kredittkort, er DNB Mastercard et godt alternativ, da det gir 2 % rabatt på alle drivstoffkjøp.

Til slutt gir Nordea Gold-kredittkortet deg 1 % rabatt på drivstoffkjøp gjort på Nordea-merkede bensinstasjoner. Alle disse tre kredittkortene kan hjelpe deg med å spare penger ved pumpen, så velg det som best passer dine behov.

Du kan spare gode penger med bensinkort

Oslo 20170711. Illustrasjonsbilde av kredittkort. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Norge er et land kjent for sine høye avgifter, og bensin er intet unntak. Fra og med 2021 er gjennomsnittsprisen på en gallon gass i Norge 6,31 dollar. Gitt de høye prisene på gass, er det viktig å bruke et kredittkort som tilbyr belønninger eller penger tilbake på gasskjøp.

De beste kredittkortene for gass i Norge er Nordea Mastercard, DNB Visa og Santander Mastercard. Alle disse tre kredittkortene tilbyr 3 % kontant tilbake på gasskjøp, noe som gjør dem til et utmerket valg for sjåfører i Norge. I tillegg har alle tre kredittkort ingen årsavgift, slik at du kan nyte fordelene uten å måtte bekymre deg for å betale en ekstra avgift.